European Customer Centricity Awards

Ügyfélélmény Közösségi Nap Budapesten

Az ARCET Global és a Budapest Bank közös együttműködése részeként létrehozta az első magyar Ügyfélélmény Közösségi Napot, ahol a szakma aktuális és leginkább elgondolkodtató témái kerülnek napirendre az ügyfélközpontúság jegyében.

A széleskörű Ügyfélélmény eseményeink részeként, a szakma jeles képviselői és vezetői szólalnak fel és egy páratlan panelbeszélgetés keretében nyújtanak átfogó betekintést a leginkább foglakoztatott témakörökben, egyéni tapasztalatuk alapján.

Közösségi eseményeink kiemelt célja az ügyfélélmény és az ügyfélközpontúság fontosságának, szerepének hangsúlyozása Magyarországon és a régióban.

Csatlakozz hozzánk és légy részese egy remek hangulatú közösségépítő eseménynek Március 11- én délelőtt a Budapest Bank, budapesti székházában.

Március 11. Budapest

Előadók

Tengerdi Laura

Közgazdász, marketing szakember, ügyfélélmény szakértő. A Marketing és Média rangsorában a top 50 hazai marketinges egyike. Pályafutását az Unilevernél kezdte, ahol 18 évet töltött élelmiszer és kozmetikai területeken, ebből 10 évet különböző magyar és közép-európai marketingigazgatói pozíciókban. 2013 óta a Budapest Bank marketingkommunikációs és ügyfélélmény vezetője, irányítása alatt indult el a pénzintézet ügyfélélmény programja. 2018-ban nemzetközi ügyfélélmény-szakértői tanúsítványt (CCXP – Certified Customer Experience Professional) szerzett, globálisan az 1000 akkreditációval rendelkező szakember között van.

Szabó Balázs

Mérnökközgazdászként a GE Lighting üzletágában kezdett el dolgozni, ahol megismerkedett és elmélyedt a Six-Sigma, Lean és egyéb folyamatfejlesztési módszertanokban. Innen lépet át közel 10 éve az energia szektorba, ahol, mint folyamatfejlesztési szakértő kezdett el dolgozni, amíg 2012 környékén összetalálkozott az NPS-sel és az ügyfélközpontúság tudatos fejlesztési módszereivel. 2012-től az E.ON nemzetközi CX kompetencia központjából segítette az E.ON különböző országaiban az ügyfélközpontúsági programjainak beindítását és fejlesztését. 2015-óta a magyar CX csapat vezetője 2019-től a digitális fejlesztési témák ill. UX terület irányítója.

Kapitány Beatrix

Beatrix Kapitány has over 20 years of managerial, sales and marketing experience with a proven ability to successfully lead on-site as well as global teams, develop and implement strategic goals, and achieve revenue growth while improving customer experience. At Deutsche Telekom Global Carrier, she is Head of Customer Experience, Transformation and Business Steering and is a member of the Leadership Team.

Kapitány Beatrix több mint 20 éves vezetői, értékesítési és marketing tapasztalattal rendelkezik.
A Deutsche Telekom Global Carrier Ügyfélélmény vezetője, valamint a cég vezetői csoportjának tagja.

Mondovics Péter

A Mastercard digitális kereskedelemért, ügyfélélményért és zenei programokért felelős marketing menedzsere. Pályáját 2000-ben kezdte a Robert Bosch Kft. Regionális eCommerce vezetőjeként, majd regionális digitális- és CRM menedzser volt a Nissan Central- and Eastern Europe-nál és a General Motors South-East Europe-nál.

Norbert Gaal

Norbert Gaál is a design and organizational transformation executive, mentor, speaker, community builder. Currently, he is the Managing Director of MKB Fintechlab and Head of Digital Capabilities at MKB Bank. 
At MKB Fintechlab, he is leading a team of 20, working on the digital transformation projects of MKB Bank. Their main focus is on facilitating the cultural and organizational shift needed to implement customer-centricity and design-driven thinking in the daily core banking operations. 
 
Norbert has a good overview of the field as he helped to bring 10+ digital products and services to market over the past decade. His background in a wide range of roles within design teams combined with his in-depth understanding of service design and system thinking allowed him to evolve into a senior strategic role at MKB Bank and its daughter company, MKB Fintechlab. 
 
He is also an active participant in design communities. Norbert founded the Hungarian UI/UX Designers Facebook group, which currently has 3200 members, and he is the founder and curator of http://cognitiveuxd.com/, a monthly publication with 3500 subscribers.
 

Berecz Gábor

Az ARCET Global üzletfejlesztési tanácsadója, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a magánbiztonság és innovációs iparág projektmenedzsment és értékesítés területén, továbbá számos hazai és nemzetközi szakirányú rendezvényének szervezésében vett sikeresen részt.

2019 óta dolgozik együtt ügyélközpontú rendezvényeken a világ vezető szakembereivel és segíti az ügyfélélmény fontosságának terjedését Európa szerte.

Panel beszélgetés tagjai

Judit Kertesz

Kertész Judit a Frontira stratégiai innovációs stúdió társalapítója. Stratégiai design tanácsadóként többek között olyan nagyvállalatokat segít közelebb hozni az ügyfeleihez, mint az NN Biztosító, a Mastercard, Vodafone. Multisból lett design thinker, 2014 óta aktív résztvevője a hazai service design közösségnek. A Frontirával 2019-ben megnyerték Magyarország első nemzetközi service design díját az NN Biztosítónak készített protect.me on-demand biztosítással. Judit a MOME service design expert kurzus egyik vezetője és a Service Design Network Hungarian Chapter board tagja.

Tolnai Ákos​

2011-ben Amerikában alapította AbilityMatrix néven ügyfélélmény-stratégia tanácsadó cégét. Ügyfélélmény alapú stratégiák és innovációk fejlesztésére specializálódott, szolgáltatásának különlegességét a saját fejlesztésű ügyfélélmény-alapú szegmentálás adja. 2017-ben megszerezte a legmagasabb szakmai minősítést, a CCXP-t, így az első magyarországi minősített ügyfélélmény tanácsadó lett. Az amerikai CXPA (Ügyfélélmény Szakértők Szövetsége) aktív tagja.

Mészáros Gábor

Mészáros Gábor az Extreme Digital ügyfélélmény vezetője, amely Magyarország egyik legnagyobb e-kereskedelmi vállalata. Gábor e-kereskedelmi karrierjét még marketing területén kezdte, 2 évig vezette az ottani ügyfélszolgálatot, majd kombinálva a tapasztalatokat, létrehozta a cégnél az ügyfélélmény területet. Gábor felelősségi körébe tartoznak az ügyfeleket érintő folyamatok, az ügyfél-elégedettség, az ügyfélszolgálat és a megrendelés menedzsment. Ő az ügyfél hangja a mindennapokban.

Műsorvezető

Hanyecz Andrea​

Közgazdász, ügyfélélmény szakértő, Lean folyamatjavító, kultúraváltó. 20 éves banki pályafutása alatt többek között a Budapest Bank Adatmenedzsment és a Contact Center területét vezette. 2016 óta az ügyfélélmény program egyik vezetője, 2018-ban pedig megszerezte a nemzetközi ügyfélélmény-szakértői tanúsítványt. Inspirálják a kihívást jelentő, stratégiai fontosságú feladatok, amelyekben az ügyfélközpontúság és a szervezeti együttműködés kulcsfontosságú.

Agenda

08:45 – Regisztráció

09:30 – Bemutatkozás: Tengerdi Laura és Berecz Gábor

09:45 – Szabó Balázs, E.ON Hungária Zrt.

10:15 – Második előadó : Kapitány Beatrix Deutsche Telekom

10:45 – Kávé szünet

11:15 – Panel beszélgetés:

Kertész Judit, Frontira 
Tolnai Ákos, Ability Matrix
Mészáros Gábor, Extreme Digital
Hanyecz Andrea, Budapest Bank

11:45 – Harmadik előadó: Mondovics Péter, Mastercard – Az ügyfélélmény egy mítosz? A nagy retail UX kutatás 

12:15 – Első előadó :Norbert Gaal, MKB Fintechlab

12:45 – Goodbye / Hanyecz Andrea és Berecz Gábor

Információ

  • Belépő: ingyenes
  • Helyszín: Budapest Bank Zrt. Váci út 193
  • Időpont: 2020 Március 11. –  8.45

Regisztrálj most

Korábbi eseményeink